Månedens projekter

Dit Rubio Monocoat-projekt i rampelyset i en måned? Det ville være fantastisk, ikke sandt? Send alle billederne af dit Rubio-projekt til project@rubiomonocoat.com. Dit projekt vil blive vist på vores websted og på de sociale medier i en måned.

 • Januar 2023
   januar måneds projekt

  Canadian Bay: en arkitektonisk perle ved havet

  Fra Belgien til Australien - Rubio Monocoat er overalt. Den maleriske Canadian Bay i Australiens Mount Eliza er et smukt sted at bo. Effektiv beskyttelse af træværket med Rubio Monocoat-olier er med til at gøre det hele endnu smukkere.

   

  Read more »
 • December 2022
  December 2022

  100% CO₂-neutrale møbler

  Nick James Design fra Storbritannien er en møbelsnedker med et stort hjerte for miljøet. Hans snedkerværksted er derfor fuldstændigt CO2-neutralt. Møblerne får desuden en afsluttende behandling med Rubio Monocoat-produkter for at sikre det økologiske aspekt.

  Read more »
 • November 2022
  MÅNEDENS PROJEKT november 2022

  Synagoge fra 1893 renoveret med Rubio Monocoat

  Synagogen Shomre Hadas eller Dutch Synagogue blev bygget i 1893 og var den første store synagoge i Antwerpen (Belgien). Grundet stabiliseringsarbejde var det nødvendigt at skifte den originale parket ud. Den nye parket blev beskyttet med et lag Oil Plus 2C.

   

  Read more »
 • Oktober 2022
  MÅNEDENS PROJEKT Oktober 2022

  Brug for afslapning? Island Rest er skabt til det!

  Dit udendørs træværk skal kunne modstå lidt af hvert. Kvalitetsbeskyttelse er derfor helt afgørende. Naturligvis skal beskyttelsen også fremstå smuk, især på et så fantastisk projekt som Island Rest. Det synes vi er lykkedes fuld ud med Hybrid Wood Protector!

   

  Read more »
 • September 2022
  MÅNEDENS PROJEKT - September 2022

  En unik guitar fortjener en unik finish

  Træ fortjener god beskyttelse, især når det drejer sig om et smukt musikinstrument. Denne flotte guitar fra Canada har fået et beskyttende lag Oil Plus 2C, så den fortsat kan spille i mange år.

  Read more »
 • August 2022
  Slotsgulve renoveret med Rubio Monocoat

  Slotsgulve renoveret med Rubio Monocoat

  Ter Borcht slottet i Meulebekei Belgien har eksisteret i århundreder. En renovering var derfor stærkt tiltrængt. Gulvene af eg og lærk blev behandlet med Oil Plus 2C i farverne Pure og White 5%.

  Read more »