Vælg mængde

Grupperede produkter
Antal Emballage str. Pris/stk.Pris
60 ML
147,10 kr.
-
300 ML
408,50 kr.
-
I alt

Universal Maintenance Oil 2 Mix

Fortjener dit oliebehandlede træ indendørs en genopfriskning? Universal Maintenance Oil 2 Mix giver dit træ et genopfrisket udseende og beskytter det optimalt igen.
 • Giver yderligere beskyttelse
 • Forbedret modstandsdygtighed over for væske
 • Miljøvenligt: 0 % flygtige organiske forbindelser (VOC)

Har du brug for hurtig hjælp eller professionel rådgivning?

Vores eksperter er til rådighed på hverdage fra 8.30 til 17.00.
Vi hjælper dig gerne via e-mail eller telefon.

Ser dit træ slidt ud eller trænger det til fornyelse af beskyttelsen? Så kan du bruge Universal Maintenance Oil 2 Mix til at give dit træ et nyt og friskt udseende. Produktet er en plejeolie til genopfriskning og yderligere beskyttelse af træ behandlet med Rubio Monocoat Oil Plus 2C. Universal Maintenance Oil 2 Mix gør træet mere modstandsdygtigt over for væske.

Produktinformation

Technical characteristics

 

 • Fysisk tilstand ved 20 °C: væske
 • Basis: en blanding af naturlige olier
 • Massefylde: 0,93 - 1,4 g/cm³
 • Flammepunkt: > 65 °C
 • VOC-indhold: 0 g/L

 

TØRRETID 24 timer
HÆRDNINGSTID 48 timer

INFORMATION OM ANVENDELSE

Alle indvendige træoverflader, der allerede er behandlet med Rubio Monocoat Oil Plus 2C

ARBEJDSTEMPERATUR 8-30 °C

FUGTIGHED I ANVENDELSESOMRÅDE

40-60 %
RENGØRING Tidligst efter 48 timer

 

Sådan bruger du

Vejledning

 

> Møbler, trapper og bordplader

TRIN 1. Fjern alt støv fra overfladen.

TRIN 2. Spray Rubio Monocoat All Natural Wood Cleaner Spray på overfladen.

TRIN 3. Gnid tørt med en moppe eller en mikrofiberklud.

TRIN 4. Lad overfladen tørre. Det er ikke nødvendigt at vaske efter med rent vand.

TRIN 5. Tag Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil, og tilføj Rubio Monocoat Oil Plus 2C komponent A i samme farve som overfladen tidligere er blevet behandlet med. Det korrekte blandingsforhold er 3 dele Universal Maintenance Oil til 1 del Oil Plus 2C. Bland grundigt.

TRIN 6. Påfør en lille mængde olie med en pensel, og fordel det derefter med en rød Rubio Monocoat Scrubby-svamp. Det anbefales at arbejde i zoner på 2 til 4 m² (zoner, som du kan færdiggøre inden for ± 15 minutter, inklusive det næste trin).

TRIN 7. Lad det trænge ind i et par minutter, og massér derefter olien ind i træet med en hvid Rubio Monocoat Scrubby-svamp.

TRIN 8. Tør alt overskydende olie væk med en Rubio Monocoat oliefjernerklud. Overfladen bør se jævn ud.

 

> Gulve

TRIN 1. Støvsug overfladen. Fjern støv, sand, små sten, ...

TRIN 2. Tryk på pumpen 5 gange, hvorved der tilføjes 10 ml Rubio Monocoat All Natural Wood Cleaner til en spand med 5-8 liter lunkent vand (maks. ca. 40 °C).

TRIN 3. Rengør overfladen med en moppe eller klud. Forsigtig: Efterlad ikke vand på overfladen, det er nok at fugte overfladen ved rengøringen.

TRIN 4. Lad tørre. Gå ikke på gulvet, før det er helt tørt. Det er ikke nødvendigt at vaske efter med rent vand.

TRIN 5. Tag Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil, og tilføj forsigtigt Rubio Monocoat Oil Plus 2C komponent A i samme farve som overfladen tidligere er blevet behandlet med. Det korrekte blandingsforhold er 3 dele Universal Maintenance Oil til 1 del Oil Plus 2C. Bland grundigt.

TRIN 6. Påfør en lille mængde Rubio Universal Maintenance Oil med en pensel, og fordel det derefter på træet i åreretningen med Extension Pole, Flexible Pad Holder og en rød svamp på 11,5 cm x 25 cm. Det anbefales at arbejde i zoner på 5 til 10 m² (zoner, som du kan færdiggøre inden for ± 15 minutter, inklusive det næste trin).

TRIN 7. Lad det trænge ind i et par minutter, og massér derefter olien ind i træet med en hvid svamp på 11,5 x 25 cm.

TRIN 8. Tør alt overskydende olie væk med en Rubio Monocoat oliefjernerklud. Overfladen bør se jævn ud.

Tips & Tricks
 • Sørg for, at der er tilstrækkelig ventilation under og efter påføring for at accelerere hærdningsprocessen.
 • Produktet må aldrig fortyndes, medmindre det er angivet i brugsanvisningen.
 • Omrør produktet grundigt før påføring.
 • Hvis der bruges adskillige beholdere til samme område, anbefales det at blande dem for at opnå et jævnt resultat.
 • Vedligeholdelse med Rubio Monocoat Oil Plus 2C i den oprindelige behandlingsfarve anbefales så snart den behandlede overflade begynder at udvise for meget slid.
 • Udskift Rubio Monocoat oliefjernerkluden i rette tid. Hvis kluden ikke absorberer tilstrækkeligt olie, er det tid til at udskifte den.
 • WoodCream-penslerne kan hjælpe dig med at transportere den mængde olie, du skal bruge, til overfladen. De er ikke egnede til rent faktisk at påføre produktet, men hjælper dig med at arbejde på en ren og økonomisk måde. Afhængigt af den type overflade, som du behandler, skal du vælge en WoodCream-pensel i størrelse small eller medium. Til møbler og trapper anbefaler vi penslen i størrelse small, da den passer ned i dåsen til 80 ml-sættet (denne pensel er 2,54 cm bred). Til gulve anbefaler vi penslen i størrelse medium, da du alligevel bruger et bæger til 0,4 l-sættet, og en større pensel er mere praktisk til denne type overflade (denne pensel er 5,08 cm bred).
Forbrug

 

0,4 liter = 50-75 m²

*Disse oplysninger er kun vejledende. Resultaterne afhænger af typen af træ, slibning og bearbejdelsesmetode. Det anbefales altid at fremstille en prøve for at beregne den præcise anvendelse.

 

 • Linolie er et naturprodukt og kan ikke selvantænde. Olie på en klud eller andre værktøjer udgør dog en brandrisiko. Iltningen af olien skaber ophobning af varme, hvilket kan resultere i selvantændelse. Derfor skal kludene og andre værktøjer lægges i blød i vand, før de kasseres.
 • Produktet kan opbevares i op til 12 måneder i tørre, frostfri omgivelser og i original emballage
Customer Questions
No Questions