Precolor Easy – Brug din kreativitet, hold det naturligt, nyd farverne

 
Vil du gerne være kreativ med farverne og stadig bevare en naturlig effekt? Dette er muligt med Precolor Easy til indendørs træ. Med denne forfarvning kan du vælge mellem 14 farver, som også kan kombineres med op til 40 farver i Oil Plus 2C.
 • 14 unikke farver
 • Naturligt udseende og præg
 • Miljøvenligt: 0 % flygtige organiske forbindelser (VOC)
 • Velegnet til næsten alle typer træ indendørs

Dette produkt er en forbehandling og skal altid kombineres med Oil Plus 2C.

100 ml og 1 L emballagestørrelserne er ideelle til behandling af møbler og mindre genstande. Ved større overflader som gulve og trapper er det bedre at spørge om hjælp fra en professionel.

Read more
farve
Volume

Har du brug for hurtig hjælp eller professionel rådgivning?

Vores eksperter er til rådighed på hverdage fra 8.00 til 16.00.
Vi hjælper dig gerne via e-mail eller telefon.

Har du brug for hurtig hjælp eller professionel rådgivning?

Vores eksperter er til rådighed på hverdage fra 8.00 til 16.00.
Vi hjælper dig gerne via e-mail eller telefon.

Vejledning

 

› Møbler og trapper

 

TRIN 1. Slib overfladen til den er fri for ridser. Afslut med slibenet 100 til 150, afhængigt af den anvendte slibemetode.

 • Ved restaurering skal du fjerne alle rester fra tidligere behandlinger fuldstændigt (lak, olie, voks, etc.).

TRIN 2. Støvsug grundigt, og fjern støvrester med Cleaner. Vent, indtil overfladen er helt tør (se det tekniske datablad til Cleaner før brug).

TRIN 3. Omrør produktet grundigt og med jævne mellemrum med en rørepind.

TRIN 4. Påfør en mængde Precolor Easy med Rubio Monocoat-penslen, og fordel med en rød Scrubby pad. Arbejd jævnt ind med en fnugfri klud. Arbejd i små områder for at undgå overlapning.

 • Ved mindre genstande og hjørner kan du også bruge den grønne Mouse Pad.

TRIN 5. Lad overfladen tørre i ± 12 timer. Den præcise tørretid afhænger af underlag, fugtighed, temperatur og ventilation.

TRIN 6. Efter tørring slibes de rejste træfibre af med en rød Scrubby pad, og der støvsuges efterfølgende.

TRIN 7. Nu påføres Oil Plus 2C. Se det tekniske datablad til olien for at sikre korrekt påføring. Bemærk! Sammen med Precolor Easy er det bedst at bruge en hvid Scrubby pad i stedet for en beige eller rød til at påføre olien!

 

› Gulve

 

TRIN 1. Slib overfladen til den er fri for ridser. Afslut med slibenet 100, farveintensiteten afhænger af den anvendte slibemetode.

 • Ved restaurering skal du fjerne alle rester fra tidligere behandlinger fuldstændigt (lak, olie, voks, etc.).

TRIN 2. Støvsug grundigt, og fjern støvrester med Cleaner. Vent, indtil overfladen er helt tør (se det tekniske datablad til Cleaner før brug).

TRIN 3. Marker områder på ± 90 cm med tape i bræddernes længderetning.

TRIN 4. Omrør produktet grundigt og med jævne mellemrum med en rørepind.

TRIN 5. Påfør Precolor Easy med en mikrofibersvamp. Sørg for at bruge nok af produktet, og dæk hele området. Udjævn derefter området igen med den samme mikrofibersvamp. Sørg for, at denne svamp vrides grundigt.

TRIN 6. Spring nu over et område, og følg anvisningerne i trin 5 igen for det næste område. Færdiggør hele lokalet på den måde, og fjern derefter tapen. Lad overfladen tørre i ± 12 timer.

TRIN 7. Marker nu de ubehandlede områder med tape, og påfør Precolor Easy som beskrevet i trin 5. Gentag, indtil hele gulvet er behandlet. Fjern derefter tapen (tip: træd på de allerede tørre områder for at fjerne tapen).

TRIN 8. Lad overfladen tørre i ± 12 timer. Den præcise tørretid afhænger af underlag, fugtighed, temperatur og ventilation.

TRIN 9. Efter tørring slibes de rejste træfibre af med en bonemaskine udstyret med en rød Pad, og der støvsuges efterfølgende.

TRIN 10. Nu påføres Oil Plus 2C. Se det tekniske datablad til olien for at sikre korrekt påføring. Bemærk! Sammen med Precolor Easy er det bedst at bruge en hvid Pad i stedet for en beige eller rød til at påføre olien!

 

› Industriel anvendelse

 

Hvis du ønsker at anvende dette produkt industrielt, anbefaler vi, at du kontakter vores tekniske serviceteam.

 

Tips & Tricks

 

 • Omrør produktet grundigt før påføring.
 • Hvis der bruges adskillige beholdere til samme område, anbefales det at blande dem for at opnå et jævnt resultat.
 • Sluk for gulvvarme 48 timer før påføring.
 • Brug ikke sammen med vandbaserede produkter til overfladebehandling, som Invisible Protector.
 • Vanskeligt at påføre på sildebensparket.
 • Bemærk, at træets type, fiberstruktur og porøsitet kan påvirke slutresultatet. Derfor er det vigtigt først at foretage en test på den valgte træsort eller den overflade, der skal behandles.

 

Forbrug

 

10-15 m²/liter*

* Disse anvendelser er kun vejledende. Resultatet afhænger af trætypen, slibning og forberedelsesmetoden. Det anbefales altid at lave en test for at beregne den præcise anvendelse.

 

Remarks
 • Produktet kan opbevares i op til 12 måneder i tørre, frostfri omgivelser og i original emballage.

 

Vil du gerne give dit træ indendørs en unik eller intens farve eller skabe en særlig kontrast? Så byder Precolor Easy på ubegrænsede kreative muligheder! Forfarvningen er tilgængelig i 14 farver, som også kan blandes med en anden farve. Når du kombinerer med de intet mindre end 40 farver i Oil Plus 2C, får du ikke bare optimal beskyttelse, men også en unik farve!

Forfarvningen bevarer træets naturlige udseende & præg, og den er egnet til både lodrette og vandrette overflader. Produktet er desuden meget miljøvenligt. Denne forbehandling er for eksempel vandbaseret og indeholder 0 % flygtige organiske forbindelser (VOC, Volatile Organic Compounds, sundhedsskadelige stoffer, der frigives ved påføring af produkter og som øger drivhuseffekten). Desuden resulterer det lave forbrug i enorme besparelser på emballage og transport.

Bemærk, at dette produkt er en forfarvning og ikke beskytter træet. Dette produkt skal altid kombineres med Oil Plus 2C for at opnå optimal beskyttelse med molekylær binding.

Precolor Easy

 

 • Fysisk tilstand: væske
 • Flammepunkt: > 60 °C
 • Massefylde: 1,01 kg/L
 • VOC-indhold: 0 g/L
 • Opløselighed i vand: 100 %

 

Datasheets

 • Naturligt udseende
 • Vandbaseret forbehandling
 • 14 unikke farver
 • Klart til brug
 • Mulighed for ubegrænsede kombinationer (alle farver kan blandes med hinanden)
 • Kan anvendes på næsten alle typer træ og træsorter (massivt træ, finér, MDF, etc.)
 • Kan anvendes på alle indendørs træoverflader (pas på, anbefales ikke til bordplader)