SheenPlus - For et olieret look med ekstra glans

 
Vil du tilføre ekstra glans til Oil Plus 2C beskyttelsen? SheenPlus forstærker glansen af træoverflade! Produktet er let at påføre, sikkert til indendørs brug (0% VOC) og giver dig præcis det satin-look, du ønsker, samtidig med beskyttelsen af Oil Plus 2C stadig er garanteret.
 • Holdbart satin-look
 • Miljøvenligt: O% VOC og sikkert til legetøjsbrug
 • Ridsefast resultat
 • Ingen overlapninger
Read more
Volume

Har du brug for hurtig hjælp eller professionel rådgivning?

Vores eksperter er til rådighed på hverdage fra 8.00 til 16.00.
Vi hjælper dig gerne via e-mail eller telefon.

Har du brug for hurtig hjælp eller professionel rådgivning?

Vores eksperter er til rådighed på hverdage fra 8.00 til 16.00.
Vi hjælper dig gerne via e-mail eller telefon.

Vejledning

› Forberedelse

SheenPlus er udviklet til brug ovenpå træoverflader behandlet med Oil Plus 2C.

På behandlede træoverflader:

Start med at påføre Oil Plus 2C på træoverfladen. Se det tekniske datablad for Oil Plus 2C for oplysninger om påføring. Efter en tørretid på mindst 24 timer kan SheenPlus påføres.

På overflader behandlet med Oil Plus 2C og hvor farven stadig er intakt:

Rengør overfladen grundigt med vand og All Natural Wood Cleaner eller Deep Cleaner. Skyl grundigt med vand for at fjerne alle sæberester. Når overfladen er helt tør kan SheenPlus påføres.

På overflader behandlet med Oil Plus 2C og hvor farven samtidig skal opfriskes:

Opfrisk først overfladen med Oil Plus 2C i den farve, som overfladen oprindeligt er behandlet med. Se det tekniske datablad for Oil Plus 2C for retningslinjer vedr. opfriskning. Efter en tørretid på 24 timer kan SheenPlus påføres.

 

› Brugsanvisning

Påføring på møbler og bordplader

TRIN 1. Lad Oil Plus 2C tørre i mindst 24 timer.

TRIN 2. Bland grundigt de to komponenter sammen i 1 til 2 minutter i forholdet ca. 3 dele A til 1 del B. 

TRIN 3. Påfør SheenPlus med en pensel, svamp... og fordel produktet med en rød Scrubby Pad. Inden for 15 minutter, gå igen over samme område med en rød Scrubby Pad uden at påføre mere af produktet.

TRIN 4. Tør overfladen af med en hvid Scrubby Pad.

TRIN 5. Fjern striber og/eller ujævnheder med en fnugfri klud.

TRIN 6. Direkte efter aftørring med kluden, tørres den olierede overflade endnu en gang over med samme hvide pad, som blev brugt i TRIN 4 (brug den fedtede side af denne pad til det sidste trin). Arbejd i roterende bevægelser og slut påføring med SheenPlus af ved at tørre overfladen af i bræddernes længderetning.

TRIN 7. Lad overfladen tørre i mindst 24 timer inden den tages i brug. For at sikre effektiv tørring og hærdning, er det vigtigt at sørge for god udluftning og temperatur. Overfladen er helt hærdet efter 7 dage.

 

Påføring på gulve

TRIN 1. Lad Oil Plus 2C tørre i mindst 24 timer.

TRIN 2. Bland grundigt de to komponenter sammen i 1 til 2 minutter i forholdet ca. 3 dele A til 1 del B. 

TRIN 3. Påfør SheenPlus med en polermaskine med en rød Rubio Monocoat pad. Fordel produktet således, at der ikke er synlige ujævnheder på det behandlede område. Det anbefales at arbejde i områder på 2 til 4 m² (ikke for brede områder). Området bør være let at behandle med polermaskinen uden at man træder i det våde produkt.

 • Tip: Hvis det i området, der skal behandles, ikke er muligt at arbejde uden at træde i det våde produkt, kan man stå på en (halv) hvid pad under påføring.

TRIN 4. Gør inden for 15 minutter området færdigt med en hvid Rubio Monocoat pad, indtil overfladen er helt jævn og tør.

TRIN 5. Gentag behandlingen over hele overfladen i områder, der kan færdigbehandles inden for 15 minutter.

TRIN 6. Lad overfladen tørre i mindst 24 timer inden den forsigtigt tages i brug. For at sikre effektiv tørring og hærdning, er det vigtigt at sørge for god udluftning og temperatur. Overfladen er helt hærdet efter 7 dage.

 

› Opfriskning/pleje

Hvis overfladen begynder at se slidt ud (brugsspor), kan den på let vis genopfriskes med et nyt lag. Sørg først for at fjerne støv og snavs inden opfriskningslaget påføres. Følg trinene på side 2-3 for korrekt rengøring og påføring.

Når Oil Plus 2C farven er tydeligt slidt, foretag først reparation/opfriskning med den oprindelige Oil Plus 2C farve (delene A & B skal bruges til farveopfriskningen). Lad derefter overfladen tørre i mindst 24 timer og påfør så SheenPlus på den opfriskede del af overfladen. Lad derefter overfladen igen tørre i 24 timer. Påfør til sidst SheenPlus på hele overfladen.  

Tips & Tricks
 • For et optimalt resultat, er det vigtigt at tilsætte SheenPlus komponent B i det korrekte blandingsforhold til SheenPlus komponent A.
 • Det er meget vigtigt, at overfladen får lov til at tørre mindst 24 timer imellem påføring af Oil Plus 2C og SheenPlus. For at undgå striber under påføring af SheenPlus, skal Oil Plus 2C-laget være helt tørt. Hvis der er synlige striber, skal Oil Plus 2C-laget have længere tid til at tørre inden påføring af SheenPlus.
 • SheenPlus skal altid påføres med en polermaskine til lokal påføring - aldrig med en standard lakrulle.
 • Første uge efter påføring af SheenPlus er kun tør rengøring tilladt. Våd rengøring kan efterfølgende foretages med All Natural Wood Cleaner (Spray) eller en fugtig moppe. Vi anbefaler rengøring med en mikrofibermoppe eller en fugtig klud maksimalt én gang om ugen.
 • Undgå at påføre for store produktmængder, da overfladen derved bliver klistret.
 • På grund af den høje viskositet, anbefaler vi at bruge en rød pad til første påføring og fordeling af SheenPlus i stedet for en beige pad.
Forbrug
Emballage Vejledende forbrug
130 ml 16,25 m²  
390 ml 48,75 m²  
1,3 L 162,5 m²  
Remarks
 • Produktet MÅ IKKE fortyndes, medmindre det er angivet i brugsanvisningen.
 • Klude og andre påføringsværktøjer gennemvædet af vores olie kan selvantænde. Efter brug bør de lægges i blød i vand et stykke tid, før de bortskaffes.

SheenPlus er en træbehandling med 0 % VOC, som giver træoverflader behandlet med Oil Plus 2C et langvarigt satin-look. Produktet kan bruges på alle indendørs træoverflader, herunder møbler, bordplader, trapper, vægge, gulve osv., der er behandlet med Oil Plus 2C. Kombinationen af olien (A) og acceleratoren (B) sikrer hurtig hærdning samt fremragende beskyttelse. Produktet er derudover frit for opløsningsmidler og vand. 

SheenPlus
 • Base: blanding af naturlige olier
 • Konsistens: flydende
 • Flammepunkt cc (astm d93): > 60° C  
 • Densitet: ± 1,05 kg/L
 • VOC-indhold: 0 g/L

 

TØRRETID 24 - 36 timer
HÆRDNINGSTID 7 dage
PÅFØRINGSOPLYSNINGER Alle lodrette og vandrette indendørs overflader (f. eks. gulve, bordplader, møbler, baderum, køkkener, trapper, vægge osv.)
FORBRUG 1L = ± 125 m² *  
IDEEL ARBEJDSTEMPERATUR 15 - 25 °C  
RELATIV FUGTIGHED PÅFØRINGSOMRÅDE 35 - 60 %
FUGTIGHEDSINDHOLD 8 % - 12 %
LAGRING

Min. + 5 °C maks. + 30 °C

Produktet kan lagres i op til 36 måneder under tørre forhold og i original emballage.
RENGØRING Tidligst efter 2 dage: kun tør rengøring
Tidligst efter 7 dage: rengøring med vand og All Natural Wood Cleaner (Spray)
FORDELE Forstærket satin-glans ovenpå Oil Plus 2C
BRUGSTID SheenPlus kan bruges i maks. 4-6 timer efter blanding af komponent A + B.

* Angivelserne er kun vejledende. Resultatet afhænger af den specifikke trætype og forberedelsesmetode. Det anbefales altid at lave en prøve for at beregne det præcise forbrug.

Datasheets

 • Langvarig satin-finish
 • Ingen overlapninger
 • Drøjt i brug
 • Ridsefast resultat
 • Baseret på naturlige indholdsstoffer, 0 % VOC
 • Påføres manuelt eller med en polermaskine med pad
 • 100 % tørstofindhold
Customer Questions
Hvordan får jeg større glans på min træoverflade, der er behandlet med Oil Plus 2C?

SheenPlus kan påføres ovenpå Oil Plus 2C (efter mindst 24 timer) for at gøre overfladen mere glansfuld. Bemærk: SheenPlus kan ikke påføres på råtræ.