generelle handelsbetingelser

 

Disse generelle handelsbetingelser gælder for køb af varer og andre ydelser på shop.rubiomonocoat.dk

 

Betingelserne er gældende for forbrugeres køb på vores hjemmeside shop.rubiomonocoat.dk. Ved bestilling af produkter på shop.rubiomonocoat.dk bekræfter du, at du ikke køber produkter som erhvervsdrivende eller med henblik på videresalg. Ønsker du at handle som erhvervsdrivende, bedes du kontakte vores B2B-afdelingservice@rubiomonocoat.dk .

 

Siden ejes og drives af:

Rubio Monocoat Denmark ApS
CVR-nr.: 39120372
c/o BPN
Østre Allé 6, 9530 Støvring

Tlf: +45 88 77 98 18

E-mail: service@rubiomonocoat.dk

 

  1. INDGÅELSE AF AFTALE

 

En bindende aftale mellem dig og Rubio Monocoat Denmark ApS er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er Rubio Monocoat Denmark ApS berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, fx som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

 

Når du har afgivet en ordre på vores hjemmeside, vil du modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer og ydelser, du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre.

 

Alle aftaler indgås på dansk, og Rubio Monocoat Nordic ApS forbeholder sig retten til uden grund at afvise salg med videresalg for øje, uagtet annoncering, skiltning, lagerbeholdning m.v.

 

  1. FRAGT OG LEVERING

 

Rubio Monocoat Nordic ApS leverer kun til adresser i Danmark, dog ikke Grønland, Færøerne samt ikke-brofaste øer.

 

Vi påtager os at levere de bestilte varer inden for 5 dage efter bestilling, medmindre en anden leveringsdato udtrykkeligt er blevet aftalt. Såfremt vi ikke kan levere inden for 5 dage, vil du skriftligt blive informeret herom, og der vil blive meddelt en ny leveringsdato indenfor rimelig tid. Hvis denne nye leveringsperiode også overskrides, har du ret til at annullere ordren.

 

Vi forbeholder os ret til at foretage delvise leveringer af de bestilte varer i tilfælde af midlertidig manglende tilgængelighed eller forsinkelse i leveringen. Du vil blive informeret, hvis der foretages delvis levering.

 

Hvis leveringen bliver forsinket, fordi du urimeligt nægter at modtage varerne eller ikke har hentet dem inden for et rimeligt tidsrum, har vi ret til at annullere aftalen. I så fald vil det beløb, som du allerede har betalt, blive refunderet, dog med fradrag af en kompensation på op til 20 % for de rimelige administrationsomkostninger, som vi har haft.

 

Varer leveret med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten, ved fast underlag og i gadeplan. Pakker sendt med pakkedistributør leveres til dør eller til et valgt udleveringssted.

 

Fragtprisen for din ordre afhænger af, hvilke typer varer der bestilles. Fragtbeløbet vil fremgå af kurven, efterhånden som der tilføjes varer hertil. Fragtpriser er baseret på levering fra vores webshop-lager eller direkte fra vores leverandører.

 

Du bedes undersøge dine varer med det samme, når du modtager forsendelsen. Hvis der er synlige skader på forsendelsen, skal du notere dette på fragtbrevet, når du underskriver for modtagelsen. Hvis du konstaterer, at varerne er beskadiget, skal du straks – og senest indenfor 2 hverdage – give os besked herom, idet du i modsat fald kan fortabe muligheden for at reklamere over transportskader.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos vores leverandører.

 

3. PRISER OG BETALING

 

Alle priser er angivet i danske kroner inkl. moms.

 

Vores priser opdateres løbende. Det er den pris, som fremgår af din ordrebekræftelse, som er fremsendt pr. e-mail, som du skal betale. De priser, der er angivet for de enkelte produkter på vores hjemmeside, er eksklusive leveringsomkostninger. Du kan inden bestilling altid se leveringsomkostningerne i kurven.

 

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: [insert payment possibilities]

 

Ved betaling med Mastercard Debit, Visa Electron, som er debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort indtil vi trækker eller afviser betalingen.

 

Der opkræves ikke gebyr ved betaling med kreditkort, og beløbet trækkes når varen eller delleveringen afsendes.

 

Hvis der er bestilt flere varer på en delordre, og én eller flere af varerne ikke leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer når alle varerne i delordren afsendes.

 

4. FORTRYDELSESRET

 

Der er 14 dages fortrydelsesret ved køb på [indsæt link]. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, hvor varen er modtaget. Har du købt flere varer på én ordre, kan du vælge at fortryde enkelte dele af købet.

Betingelsen for anvendelse af fortrydelsesretten er, at du senest 14 dage modtagelse af varen giver Rubio Monocoat Nordic ApS besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail eller via vores kontaktformular, og heri skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du kan også anvende vores standardformular, der kan findes her [insert hyperlink to standardformular].

 

Såfremt de bestilte varer er specialfremstillet efter dine specifikationer, har fået et tydeligt personligt præg eller som af sundheds- og hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret efter forseglingen er brudt, er der dog ingen fortrydelsesret på disse varer.

 

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, er vi berettiget til at fratrække værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Varerne skal sendes retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter den dag, hvor du har meddelt din fortrydelse.

 

Når du fortryder, refunderer vi betalingerne modtaget fra dig, dog ikke eventuelle leveringsomkostninger. Vi tilbagebetaler beløbet snarest muligt og senest 14 dage efter, at vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige betaling, medmindre du udtrykkeligt har fremsat ønske om andet.

 

Ved udnyttelse af fortrydelsesretten skal varen sendes retur til følgende adresse:

 

[insert address]

 

5. REKLAMATIONSRET

 

Rubio Monocoat Nordic ApS opfordrer til, at der foretages kontrol af de leverede varer umiddelbart efter modtagelse. Skulle der konstateres fejl eller mangler, bedes du straks gøre opmærksom herpå.

I overensstemmelse med købelovens regler, ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer (for varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare). Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden betyder reklamationsretten, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation, dog naturligvis betinget af, at reklamationen er berettiget. I tilfælde af en berettiget reklamation kan købelovens mangelsregler finde anvendelse.

 

I overensstemmelse med købeloven, er du dog forpligtet til at reagere indenfor rimelig tid efter manglen er konstateret. I den henseende anses 2 måneder altid for at være rimelig tid.

 

Reklamationsretten gælder ikke, hvis de leverede varer er blevet udsat for unormale forhold eller på anden måde er blevet brugt eller behandlet forkert eller unormalt i manglende overensstemmelse med den medfølgende brugsanvisning eller anvisninger på emballagen.

 

Vil du reklamere til os over en mangel, beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse hvad problemet er via vores reklamationsformular [hyperlink]. Vedhæft gerne billeder, det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

 

Send varen forsvarligt emballeret.

 

Medmindre andet er aftalt, sendes varen til:

 

[insert address]

 

6. PERSONOPLYSNINGER

 

Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores persondatapolitik [insert link to privacy policy]

 

7. FORBEHOLD

 

Rubio Monocoat Nordic ApS tager forbehold for eventuelle fejl i tekst og priser, fejl i illustrationer/fotos, fejl i lagerbeholdninger, systemfejl, udsolgte varer, restordrer, forsinkelser, ændringer i valutakurser eller kunders fejlbestillinger.

 

Rubio Monocoat Nordic ApS er endvidere ikke ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse ved opfyldelsen af sine forpligtelser, hvis dette er forårsaget af force majeure. I tilfælde

af force majeure vil du blive informeret, og begge parter vil have mulighed for at annullere aftalen, uden at dette giver ret til kompensation.

 

8. KLAGEADGANG

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [customer service mail]. Hvis det ikke lykkes os at nå til enighed, kan du indgive en klage til det relevante klagenævn.

 

En klage over en vare eller tjenesteydelse købs hos os kan indgives til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Nævnenes Hus via www.naevneneshus.dk.

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/.

 

9. ÆNDRINGER

 

Rubio Monocoat Nordic ApS er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer disse handelsbetingelser.

 

[insert date when terns enters into force and eventual version no.]