Om Rubio Monocoat

Starten på Rubio Monocoat

Mærket Rubio Monocoats historie startede i 2000, men virksomheden bag mærket har eksisteret meget længere end det. Muylle Facon blev grundlagt i 1906 som producent af mastiks. Den lille belgiske virksomhed registrerede Rubio-mærket i 1960, og to år senere udvidede virksomheden for første gang med en serie af træbeskyttelsesprodukter. I 1966 blev de første trin taget i internationalt regi ved at udvide til udlandet for første gang. Fra 1980 blev fabrikken på Kattestraat for lille til den hurtigt voksende familievirksomhed, og dermed var det tid til at flytte til en helt ny fabrik på Ambachtenstraat.

Rubio i fortiden Rubio i fortiden Muylle Facon i fortiden Den første bygning i Muylle Facon 

Lad os hoppe til år 2000, et vigtigt år for Muylle Facon. Det var immervæk det år, hvor virksomheden allierede sig med George Barrell og hans revolutionerende molekylære bindingsteknologi. Efter fem år var de klar til at præsentere det banebrydende produkt Rubio Monocoat Oil Plus for offentligheden, på det tidspunkt stadig med en enkelt komponent i stedet for den nu velkendte 2C-version. Produktet var en øjeblikkelig succes takket være dets unikke sammensætning, systemet med ét lag og de mange farvekombinationer. I 2008 var det allerede tid til den første udvidelse af fabrikken, og i 2016 blev der taget en anden bygning i brug på Roeselaarsestraat. Anno 2021 er der planer om at udvide yderligere med en tredje bygning.

Det nye hovedkvarter for Rubio Monocoat  Det nye hovedkvarter for Rubio Monocoat  Det nye hovedkvarter for Rubio Monocoat  

Vores værdier

Hos Rubio Monocoat er vi af den opfattelse, at træ skal behandles med respekt. Vi ønsker at fremhæve og sætte fokus på træets naturlige skønhed.

At være unik       Takket være vores unikke variation og brede udvalg af farver, er der noget for enhver smag.

Tænk grønt        Når vi udfører vores aktiviteter, sørger vi altid for at bevare en respekt for naturen.

Kvalitet       Samtidig forsøger vi at levere den bedste kvalitet.

Kunden kommer først       Vigtigst af alt: vores kunder kommer i første række!

Rubio Academy: rådgivning og skræddersyet oplæring

Rubio Academy

Hvad betyder det helst præcist at 'slibe ordentligt'? Hvilken forbehandling giver det ønskede resultat på en bestemt type træ? Hvad skal man tage højde for, når man vælger et bestemt produkt? Disse og mange andre spørgsmål besvares i detaljer i løbet af de oplæringskurser, som vores specialister tilbyder på Rubio Academy i vores afdeling på Roeselaarsestraat. Efter en kort teoretisk præsentation får deltagerne straks en omgang praktisk erfaring. Sådan bruger vi vores ekspertise til at hjælpe vores kunder og gøre deres fremtidige projekter endnu bedre!

Fremtiden for Rubio Monocoat 

I dag har Rubio Monocoat aktiviteter i mere end 82 lande, og der behandles hvert år mere end 80.000.000 m² træ med vores produkter. Vi vil gerne opnå endnu mere vækst i fremtiden. Det vil vi opnå ved at lancere nye, innovative teknologier, hvilket vil være vores fortsatte fokus. Vores produkter bliver i stigende omfang både bedre og mere sikre. Dette er bevist ved de adskillige certifikater, som vi allerede har fået tildelt. Rubio Monocoat har desuden fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed. Sidst, men ikke mindst, udgør mennesker kernen af vores vision. Det betyder, at vi både sætter vores kunder i første række og lægger vægt på arbejdstilfredsheden hos vores mere end 150 medarbejdere

Rubio Monocoat Plant 3 Rubio Monocoat team