Indendørs

Er Oil Plus 2C sikkert til kontakt med fødevarer?

Ja, Oil Plus 2C er blevet tildelt mærket "Food Contact Compliance" af Eurofins, et officielt, uafhængigt testinstitut. Det betyder, at produktet Oil Plus 2C A+B opfylder den europæiske sikkerhedsstandard EG nr. 1935/2004. Det er derfor yderst velegnet...

Kan jeg bruge Oil Plus 2C på allerede behandlet træ?

Nej, for at Rubio Monocoat Oil Plus 2C kan fungere optimalt, skal produktet have kontakt til de rå træfibre. I det tilfælde ville du først skulle slibe det eksisterende lag før påføring af produktet.

Hvordan får jeg større glans på min træoverflade, der er behandlet med Oil Plus 2C?

Hvis du påfører Universal Maintenance Oil på en træoverflade, der er blevet behandlet med Oil Plus 2C, opnår du 6 til 8 % større glans. Påfør ikke Universal Maintenance Oil på ru træoverflader.

Hvilken farve Oil Plus 2C skal jeg bruge for at få det mest naturlige resultat på min træoverflade?

Det kan være en vanskelig proces at vælge den rette farve på dit træbehandlingsprodukt. Nogle populære Oil Plus 2C-farver er Pure, White 5% og Natural. Det er dog ikke alle tre farver, der holder din træoverflade så naturlig som muligt. Vi giver dig ...

Kan jeg efterbehandle Precolor Easy med Rubio Invisible Protector?

Nej, Precolor Easy er en forbehandling og skal altid efterbehandles med Oil Plus 2C.

Kan jeg bruge Precolor Easy alene?

Nej, Precolor Easy er en forbehandling og yder ikke beskyttelse i sig selv. Der bør derfor altid foretages efterbehandling med Oil Plus 2C.

Jeg vil gerne bruge Oil Plus 2C til at beskytte mit træ indendørs, men det dækker ikke nok. Hvornår opnår jeg en mere intens farve?

Du kan opnå en mere intens farve på flere forskellige måder: 1. Tilpas din slibningsmetode. Jo glattere din træoverflade er, jo mindre olie og pigment vil der trænge ind i træet, hvorved din overflade vil få mindre farve. Derfor er det bedre at bruge...

Jeg har brugt for meget Pre-Aging, hvilket har resulteret i en ujævn farve, hvad gør jeg nu?

Hvis du bruger Pre-Aging, er det meget vigtigt at udjævne produktet og undgå pytter. Heldigvis kan du stadig løse problemet ved at udjævne farven med en klud og noget acetone. Du kan derefter behandle træoverfladen med Oil Plus 2C.

Kan jeg fortynde Pre-Aging med vand for at få en lysere farve?

Nej, det vil vi ikke anbefale.