januar måneds projekt

Canadian Bay: en arkitektonisk perle ved havet

Fra Belgien til Australien - Rubio Monocoat er overalt. Den maleriske Canadian Bay i Australiens Mount Eliza er et smukt sted at bo. Effektiv beskyttelse af træværket med Rubio Monocoat-olier er med til at gøre det hele endnu smukkere.

Kystudsigt med en stærk Rubio Monocoat-beskyttelse

Det imponerede ydre design af denne smukke villa ved havet villa fanger omgående øjet samtidig med, at den falder perfekt ind i det omkringliggende landskab. For at få det optimale ud af den fantastiske kystudsigt fra villaen, er der masser af vinduer og flere forskellige terrasser. På den måde gør det huset til et ideelt sted at nyde udelivet I fulde drag.

For at få de udendørs omgivelser til at spille perfekt sammen med både det udvendige og det indvendige af huset, blev det naturlige præg integreret i huset ved at bruge masser af træ. Indvendigt blev brugt fransk eg, mens Blackbutt-træ og overfladebrændt cypres blev brugt til de udvendige dele. For at beskytte træet bedst muligt, blev Rubio Monocoat-olierne valgt: Oil Plus 2C til det indvendige træ, hvor farven Ash Grey passer perfekt til interiøret. Udenfor blev valgt Hybrid Wood Protector i farverne Natural og Black.

Månedens tip: brug den rigtige farve til udendørs overflader

Hvis du vil forhindre, at udendørs træ gråner, er det vigtigt at vælge en pigmenteret farve. Det er nemlig pigmenterne inde i olien, der giver UV-beskyttelsen. Det anbefales derfor ikke altid at vælge “Pure”. I stedet kan du vælge en farve, der er meget tæt på eller lidt mørkere end den oprindelige farve på det træ, du ønsker at behandle.

Projektnavn: Canadian Bay Cabin Mount Eliza

Lokation: Victoria, Australien

Rubio Monocoat anvendte produkter: Oil Plus 2C (indendørs) & Hybrid Wood Protector (udendørs)

Farve(r): Ash Grey (indendørs) & Natural og Black (udendørs)

Træsorter: Fransk eg (indendørs) & Blackbutt-træ og overfladebrændt cypres (udendørs)

Arkitekt: Wolveridge Architects

Bygherre: Pope Constructions

Fotograf: © Derek Swalwell

Indsendt af: Rubio Monocoat Australia