MÅNEDENS PROJEKT Oktober 2022

Brug for afslapning? Island Rest er skabt til det!

Dit udendørs træværk skal kunne modstå lidt af hvert. Kvalitetsbeskyttelse er derfor helt afgørende. Naturligvis skal beskyttelsen også fremstå smuk, især på et så fantastisk projekt som Island Rest. Det synes vi er lykkedes fuld ud med Hybrid Wood Protector!

Feriedestination

Island Rest ligger på Isle of Wight, en ø i den engelske kanal. Øen er en populær feriedestination på grund af sit milde klima. På trods af de gunstige vejrforhold er det dog også her vigtigt at beskytte træværket ordentligt. Blødt træ som Douglasgran eller lærk bliver ganske vist ofte brugt udendørs, men den helt rigtige beskyttelse får det til at holde meget længere.

Ejerne af feriehuset Island Rest ønskede at skabe en oase, hvor de kunne slappe af med familien. Derfor gik de specifikt på udkig efter en træbeskyttelse, der ikke kræver meget vedligeholdelse. Det sidste, de havde lyst til, var jo at skulle bruge ferien på at vedligeholde allerede efter kort tid. Deres valg faldt på Rubio Monocoat's Hybrid Wood Protector, et produkt, der giver mindst muligt vedligeholdelsesarbejde.

Månedens tip: ideer til nem vedligeholdelse

Påfører du vores træolie på en lodret overflade? Så er det bedst at vedligeholde træet efter et år med Exterior Wood Cleaner og et nyt lag Hybrid Wood Protector. Derefter kan du vente op til 3-5 år før du behøver gøre det igen. Det er selvfølgelig stadig muligt at lave en midlertidig vedligeholdelse med Exterior Soap.

Projektnavn: Island Rest

Sted: Isle of Wight, England

Produkt: Hybrid Wood Protector

Farver: Custom-made (Matt Black)

Træsort: Lærk

Arkitekt: © Ström Architects Ltd.

Fotograf: © Hufton & Crow