MÅNEDENS PROJEKT - September 2022

Den smukke Rubio Monocoat finish slår tonen an

En unik guitar fortjener en unik finish

Træ fortjener god beskyttelse, især når det drejer sig om et smukt musikinstrument. Denne flotte guitar fra Canada har fået et beskyttende lag Oil Plus 2C, så den fortsat kan spille i mange år.

En kreativ blanding

Musikere er kreative. Og en guitar kan i den grad også have et kunstnerisk udtryk. Denne guitar fra Meinzinger Guitars har takket være de forskellige træsorter allerede et kreativt islæt. Til designet af guitaren har Darryl Meinzinger integreret træsorterne madrone burl, sapeli, sort valnød, mørk brændt ahorn, macassar ibenholt, wenge og purple heart. Denne særlige blanding fortjener den bedste beskyttelse, og Rubio Monocoat er glad for at kunne hjælpe med det. Med Oil Plus 2C Pure får guitaren langvarig beskyttelse, og den ekstra glans stammer fra Universal Maintenance Oil Pure.

 

Månedens tip: Hold det enkelt

Står du også overfor et noget kompliceret træprojekt med mange forskellige træsorter? Så bør du vide, at vores træolie til indendørs brug er velegnet til stort set alle træsorter, og med Oil Plus 2 C kan du beskytte hele projektet på én gang. I forhold til farve anbefaler vi Pure - den samme farve, som Darryl har brugt, fordi det er dén farve i vores sortiment, der kommer tættest på transparent beskyttelse. På den måde får du træets naturlige udseende til at træde bedst frem, og samtidig får projektet et ensartet, beskyttende lag.

Projektnavn: Madrone Burl Guitar

Sted: Ontario, Canada

Produkt: Oil Plus 2C, Universal Maintenance Oil

Farve: Pure, Pure

Træsorter: Madrone burl, sapeli, sort valnød, mørk brændt ahorn, Macassar ibenholt, wenge og purple heart

Bygget af: Darryl Meinzinger

Indsendt af: Natalie Dove (Rubio Monocoat USA)