Vælg mængde

Grupperede produkter
Antal Emballage str. Pris/stk.Pris
100 ML
150,95 kr.
-
1 L
511,45 kr.
-
I alt

WoodCream Softener – WoodCream-partner til farveeffekter og plejeløsninger

WoodCream Softener er den ideelle partner til WoodCream, hvis man gerne vil opnå en mere transparent farve eller en grålig effekt. Vores WoodCream Softener er også den rette løsning til genopfriskning!
 • Transparente farver eller en grålig effekt
 • Miljøvenlig: 0 % flygtige organiske forbindelser (VOC)
 • Fungerer også som plejeprodukt
 • Ingen overlapninger

Har du brug for hurtig hjælp eller professionel rådgivning?

Vores eksperter er til rådighed på hverdage fra 8.30 til 17.00.
Vi hjælper dig gerne via e-mail eller telefon.

Vil du gerne behandle din træoverflade udendørs med WoodCream, men foretrækker en mere transparent farve eller en grålig effekt? Eller vil du gerne genopfriske din træoverflade med et nyt lag WoodCream? I begge tilfælde er vores WoodCream Softener den rette løsning! WoodCream Softener er et brugsklart produkt, som kan anvendes til at reducere farveintensiteten af WoodCream-farver og til at skabe en mere transparent eller grålig effekt. WoodCream Softener er også det ideelle plejeprodukt til vedligeholdelse af overflader behandlet med  WoodCream. 

Desuden gør WoodCream Softener det lettere at påføre WoodCream på ru overflader. Selvom selve farvestyrken reduceres med WoodCream Softener, ændres produktets viskositet ikke. Endelig er produktet lettere at påføre, når det er varmt, da tørretiden er lidt længere. Sådan kan du undgå overlapning.

Som mange andre produkter i Rubio Monocoats sortiment indeholder WoodCream Softener 0 % flygtige organiske forbindelser (VOC). Flygtige organiske forbindelser er sundhedsskadelige stoffer, der frigives ved påføring af produkter og som øger drivhuseffekten. Mange traditionelle overfladebehandlingsprodukter indeholder stadig flygtige organiske forbindelser (VOC), men Rubio Monocoats revolutionære produkter indeholder så få flygtige organiske forbindelser som muligt. WoodCream Softener er endda fuldstændigt fri for flygtige organiske forbindelser. 

Produktinformation

 

 • 0 % flygtige organiske forbindelser (VOC)
 • Reducerer farveintensiteten uden at ændre viskositeten
 • Forlænger tørretiden
  • Nemmere at arbejde med under varme forhold (reducerer risikoen for overlapning)
 • Nemmere at påføre på ru og absorberende overflader
 • Reducerer lagdannelse, hvis WoodCream påføres i 2 lag
 • WoodCream bliver et ideelt plejeprodukt, hvis den kombineres med WoodCream Softener
 • Skal påføres ved omgivelses-, underlags- og påføringstemperaturer mellem 10 °C og 30 °C

 

Technical characteristics

 

 • Farve: uigennemsigtig
 • Lugt: let ammoniaklugt
 • Fysisk tilstand: væske
 • Massefylde: 927 g / L
 • pH: 9,35
 • Opløselighed: opløselig i vand

 

Sådan bruger du

Vejledning

 

Skal påføres ved omgivelses-, underlags- og behandlingstemperaturer mellem 10 °C og 30 °C

 

A. Skaber en ældet/transparent effekt på nyt træ


TRIN 1. Forbered overfladen for at opnå det ønskede resultat (afret, slib, rens med stålbørste, ...).


TRIN 2. Fjern slibestøv fra overfladen, og tør overfladen af.


TRIN 3. Rør WoodCream grundigt, og fortynd med WoodCream Softener for at skabe en mere transparent effekt (blandingsforhold: maks. 1:1).


   TRIN 3A. For at skabe en ældet effekt:


   TRIN 3B. Denne effekt kan kun opnås med en farve fra WoodCream Grey Collection. Omrør WoodCream grundigt, og fortynd med
   WoodCream Softener (blandingsforhold: maks. 1:1).


TRIN 4. Påfør omhyggeligt og jævnt på den lodrette overflade med en anstrygerpensel, der er egnet til vandperlende produkter, i træets åreretning. Arbejd i områder på 3 til 4 brædder i samme retning som træets fibre. Vi anbefaler med at arbejde vådt-i-vådt. Fordel produktet på én gang med påføringspenslen.


B. Ved restaurering/genopfriskning af WoodCream


TRIN 1. Rengør overfladen med lavt vandtryk og en blød børste; slibning er ikke nødvendigt.


TRIN 2. Omrør WoodCream grundigt, og fortynd med WoodCream Softener i et blandingsforhold på 9 dele WoodCream til 1 del WoodCream Softener. Du kan justere blandingsforholdet op til 1 del WoodCream til 1 del WoodCream Softener for at opnå det ønskede resultat.


TRIN 3. Påfør omhyggeligt og jævnt på den lodrette overflade med en anstrygerpensel, der er egnet til vandperlende produkter, i træets åreretning. Arbejd i områder på 3 til 4 brædder i samme retning som træets fibre. Vi anbefaler med at arbejde vådt-i-vådt. Fordel produktet på én gang med påføringspenslen.


C. Vedligeholdelsesanvisninger


Vi anbefaler generelt en årlig visuel kontrol lige efter vintersæsonen.


Kontrollér for tilstedeværelsen af følgende tre punkter:


a. Snavs og grønne aflejringer; rengør med lavt vandtryk og en blød børste
b. Falmede farver
c. Aftaget perleeffekt


Hvis nødvendigt (vedr. punkt b./c.), kan du påføre et vedligeholdelseslag i henhold til anvisningerne. Vedligeholdelseshyppigheden afhænger af vejrforholdene:

 

 • Ved normale vejrforhold: hvert 5. år
 • Ved ekstreme vejrforhold: hvert 3. år
 • Under ideelle omstændigheder kan det vare betydeligt længere: op til 10 år


Normale klimaer: Når farven falmer, påføres et vedligeholdelseslag af WoodCream med WoodCream Softener i et blandingsforhold fra 9 dele WoodCream til 1 del WoodCream Softener til maks. 1 del WoodCream til 1 del WoodCream Softener for at opnå det ønskede resultat. Se det tekniske datablad for flere oplysninger.


Hyppighed afhænger af eksponering, geografisk situation, solpåvirkning på det behandlede træ, trætype og den ønskede farvetone. Havnefront, kyst, marsk ... kan nogle gange kræve mere vedligeholdelse.


TRIN 1. Træet skal rengøres med en blanding af 10 % Exterior Wood Cleaner og vand. Efter brug af Exterior Wood Cleaner rengøres overfladen med lavt vandtryk og en blød børste; slibning er ikke nødvendigt. Se det tekniske datablad før brug.


TRIN 2. Omrør WoodCream grundigt, og fortynd med WoodCream Softener i et blandingsforhold på 9 dele WoodCream til 1 del WoodCream Softener til maks. 1 del WoodCream til 1 del WoodCream Softener for at opnå det ønskede resultat.


TRIN 3. Påfør omhyggeligt og jævnt på den lodrette overflade med en anstrygerpensel, der er egnet til vandperlende produkter, i træets åreretning. Arbejd i områder på 3 til 4 brædder i samme retning som træets fibre. Vi anbefaler med at arbejde vådt-i-vådt. Fordel produktet på én gang med påføringspenslen.


 

Tips & Tricks

 

 • Undgå direkte sollys på overfladen.
 • Ved høje temperaturer (>30 °C) eller hvis der ikke er nogen skygge, anbefaler vi at fortynde WoodCream med WoodCream Softener for at gøre produktet nemmere at påføre og mindre udsat for udtørring.
 • Ved ru og meget absorberende træoverflader anbefaler vi at fortynde WoodCream med WoodCream Softener for nemt at kunne påføre WoodCream på overfladen. For at opnå en mere uigennemsigtig effekt, kan du påføre et andet lag.
 • Værktøjerne kan rengøres med vand.

 

 • Produktet kan opbevares i 24 måneder under tørre forhold i original emballage.
 • Opbevar i et frostfrit rum.
 • WoodCream Softener bør altid anvendes sammen med WoodCream. WoodCream Softener er ikke et enkeltstående produkt.
 • Tilføjelse af WoodCream Softener reducerer produktets UV-modstandsdygtighed. Af denne årsag kan der forekomme tidligere misfarvning. Denne misfarvning afhænger af den tilføjede mængde WoodCream Softener.

 

Customer Questions
No Questions