Udendørs

Udendørs træoliefarver

Mød DuroGrit fra Rubio Monocoat, den bedste udvendige træbeskyttelse. Trænger dit udvendige træ til en opfriskning, eller vil du farve og beskytte det? Med DuroGrit kan du gøre det i kun ét lag.

Se nedenfor, hvad vi kan tilbyde af udendørs træbeskyttelse.

Filtrer
Aktive filtre
  1. woodtype
Filtrer efter
Kategori
woodtype
    
    totalcount: 14    woodType: woodtype_douglas
14 tilgængelige farver
DuroGrit 14 tilgængelige farver

Vores anbefaling til et naturligt look

Ansvarsfraskrivelse: Af tekniske årsager anbefales disse farve-/træsortskombinationer ikke.

Smukke farver til udendørs træ

Leder du efter en enkel og tidsbesparende metode til farvning og pleje af dine udendørs træoverflader? Rubio Monocoat DuroGrit er den ideelle beskyttelse til terrasser, træbelægninger, lysthuse og carporte samt havemøbler. Med den innovative behandlingsmetode er det muligt at opnå et naturligt look, men du kan også pifte dit udendørs område op med spændende farver. Vores unikke, patenterede beskyttelse trænger dybt ind i træet med blot en enkelt påføring. Udover alle disse fordele, forebygger DuroGrit desuden afskalning af træet og du slipper dermed for gentagen pleje. Trænger dit træ alligevel til en opfriskning? Træ behandlet med DuroGrit er let at friske op - helt uden yderligere slibning!

Gedigen, innovativ beskyttelse til udendørs træ

DuroGrit udendørs træbeskyttelse er den mest effektive måde at behandle, farve og beskytte udendørs træ og møbler imod UV-stråler. Takket være vores patenterede FibreGrit teknologi, binder olien dybt i træets fiberstruktur. Der skal desuden kun påføres et enkelt lag for at opnå langvarig beskyttelse. Opfriskning kan foretages uden yderligere slibning og du sparer dermed tid på behandlingen - hver gang. Produktet kan bruges på både nyt og forvitret træ, og er desuden det miljømæssigt ansvarlige valg.